Технологія

Один з головних законів приготування джелато говорить, що для приготування морозива з хорошою консистенцією - кремовидного і приємного на дотик, необхідно дотримуватися правильного балансу між рідкими та сухими речовинами в суміші. На виставці Sigep 2018, яка пройде 20-24 січня в…
У Carpigiani Gelato University, Ви можете пройти курс навчання, щоб стати "Master Gelatiere" - майстром з приготування джелато.
Сорбет з солодкого зеленого горошку в LABO 8/12. Відео від Carpigiani Gelato University
Сторінка 2 із 2

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Сверстюка, 13, оф. 907
    Київ, Україна, 02002

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: