ПІДТРИМКА

ABC Gelato: Виробництво джелато крок за кроком

07 березня 2021
Відео від Carpigiani Gelato University, що коротко показує всі етапи виробництва італійського морозива gelato. Супроводжено субтитрами на українськ...

Чи потрібно темперувати шоколад при роботі з морозивом?

01 січня 2021
Кожен кондитер знає, що темперування шоколаду робить його блискучим, крихким, дає йому вищу температуру плавлення. Але чи потрібно темперувати шоко...

Gelato Crystal: виробництво десертів з морозива

20 листопада 2020
Gelato Crystal - унікальна технологія доступна тільки в обладнанні Carpigiani, яка дозволяє розширити асортимент продукції, що виробляється в фризе...

Веганське м'яке морозиво на вівсяному молоці

13 вересня 2020
Пробували робити м'яке морозиво без використання тваринних жирів. В склад увійшли вівсяне молоко, соєві вершки, цукор, виноградний цукор, оливкова ...

Безкоштовні відео-уроки від Carpigiani Gelato University

01 березня 2020
Відмінна можливість відкрити для себе світ джелато! З 2 по 6 березня Carpigiani Gelato University вийде в онлайн з серією відео-уроків про професій...

Цукри в виробництві морозива: PAC, POD і глікемічний індекс

01 лютого 2019
Часто виробники і продавці джелато зустрічаються з такою проблемою. Є вітрина, заповнена морозивом різних смаків, і в ній спостерігається дивна кар...
Сторінка 1 із 2

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Сверстюка, 13, оф. 907
    Київ, Україна, 02002

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: