Технологія

В 2018 році терміни «безлактозне морозиво», «веганське морозиво» чи «морозиво без цукру» були на слуху у всіх. Спробуємо розібратися як його робити.
Часи змін В давні часи морозиво робили з трьох основних інгредієнтів: молока, цукру і яєчних жовтків. Молоко…
Літня спека - саме час освіжитися лимонним сорбетом. Пропонуємо вашій увазі рецепт відомого джелатерьє Angelo Grasso з його книги Sorbetti e Gelati. Лимони Для виробництва морозива найкраще підходять лимони, які достигають взимку (грудень-січень). Саме в цей час вони набувать найбільшої…
Короткий відео-ролик про процес виробництва морозива на паличці за допомогою апарату La Ghiacciola від компанії CCF (Італія).
Маємо визнати, що часи, коли слово "джелато" було синонімом натурального і смачного морозива, давно минули. Значна частина джелато, яке зараз можна купити - це продукт з відверто хімічними присмаками, зроблений з використанням напівфабрикатів промислового походження.Водночас, Ви, мабуть, не знайдете виробника…
Компанія CARPIGIANI представила нову технологію Hard-O-Dynamic Adaptive, яка дозволяє фризерувати незбалансовані суміші: зовсім без додавання цукру та зі значно зменшеною кількістю жирів. Як відомо, для виробництва джелато необхідно дотримуватися балансу речовин в суміші: загальна маса сухих речовин в суміші має…
Один з головних законів приготування джелато говорить, що для приготування морозива з хорошою консистенцією - кремовидного і приємного на дотик, необхідно дотримуватися правильного балансу між рідкими та сухими речовинами в суміші. На виставці Sigep 2018, яка пройде 20-24 січня в…
Сторінка 1 із 2

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    Gelato в Україні
    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Верхня, 3,
    Київ, Україна, 01014

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: