Обладнання для виробництва морозива на паличці

Морозиво на паличці Stick

Морозиво на паличці (stick) або, як його ще називають, popsicle - новий тренд в ґалузі заморожених десертів.

В Україні такий тип морозиво часто асоціюється виключно з фруктовим морозивом чи фруктовим льодом. Насправді ж це морозиво для справжніх творців - кількість можливих варіацій смаків, кольорів і форм - необмежена!

Наша компанія пропонує обладнання для виробництва морозива на паличці малої, середньої та великої продуктивності. 

 

Обладнання для виробництва морозива на паличці

 

 

Зазначене тут обладнання CARPIGIANI забезпечує насичення повітрям суміші 40...50%. Готовий продукт при цьому по консистенції близький до звичного нам морозива на паличці промислового виробництва, але має більш насичений смак.

Для виробництва традиційного латиноамериканського морозива на паличці без насичення повітрям (палета, попсікл) пропонуємо вашій увазі обладнання FORTFRIO (Бразилія).

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Сверстюка, 13, оф. 907
    Київ, Україна, 02002

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: