Фризери для виробництва м'якого морозива

М'яке морозиво Soft

М'яке морозиво (софт, soft) - заморожений десерт, який характеризується високим ступенем насичення повітрям (від 40% до 80% в готовому продукті) та ніжною і пластичною структурою.

М'яке морозиво готується безпосередньо перед продажем в спеціальному апараті, який називається фризер.

Фризери для м'якого морозива

ВСІ
Настільні бюджетні
Настільні класичні
Фризери XVL
Класичні фризери TRE
Cамообслуговування

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    Gelato в Україні
    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Верхня, 3,
    Київ, Україна, 01014

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: