Фризери для виробництва м'якого морозива

М'яке морозиво Soft

М'яке морозиво (софт, soft, softserve) - заморожений десерт, який характеризується високим ступенем насичення повітрям (від 40% до 80% в готовому продукті) та ніжною і пластичною структурою. М'яке морозиво готується безпосередньо перед продажем в спеціальному апараті, який називається фризер.

Фризери CARPIGIANI мають ряд особливостей:

  • ПРИНЦИП РОБОТИ «ЗА КОНСИСТЕНЦІЄЮ»
    Апарат заморожує суміш до певної консистенції (твердості). Це робить роботу з апаратом легкою для оператора та дозволяє з легкістю готувати всі види заморожених десертів: фрозен йогурт, сорбети, класичне м’яке морозиво.
  • ОРГАНІЗАЦІЯ ЦИРКУЛЯЦІЇ ПОВІТРЯ
    В більшості моделей циркуляція повітря організована таким чином, що це не збільшує вимоги до необхідної площі установки: викид гарячого повітря відбувається вгору або вперед, що дозволяє ставити апарат впритул до стін.
  • НАЙКРАЩА ТЕКСТУРА МОРОЗИВА
    Високий ступінь насичення суміші повітрям, потужні холодильні агрегати, високоефективні мішалки, постійний контроль консистенції електронікою забезпечують легку, однорідну та ніжну текстуру морозива.
  • ПАСТЕРИЗАЦІЯ
    Більшість моделей доступні в модифікації з функцією пастеризації. Пастеризація суміші автоматично запускається кожної ночі і забезпечує вискоку гігієну виробництва, дозволяє значно зменшити частоту миття фризера.
  • ПРОСТОТА І ДРУЖНІСТЬ ДО КОРИСТУВАЧА
    Всі вузли складаються з мінімуму деталей. Це полегшує розборку-зборку апарата, пришвидшує операції мийки.
  • МИЙКА З ПІДІГРІВОМ
    Оператор може активувати підігрів стінок циліндра, що пришвидшує процес мийки і робить його легшим.
  • НАДІЙНІСТЬ
    Апарат розрахований на тривалу експлуатацію. Надійність доведена десятиліттями роботи в найскладніших умовах.
  • АВТОМАТИЧНИЙ СТАРТ ВИРОБНИЦТВА
    Користувач може задати годину, о котрій апарат автоматично буде переходити з режиму зберігання в режим виробництва вранці.
  • УВАГА ДО ДЕТАЛЕЙ
    70 років досвіду розробки фризерів для м’якого морозива відчуваються в найдрібніших вузлах та деталях апарата.
  • ЖУРНАЛ ПОДІЙ
    Користувач в будь-який момент може перевірити історію подій, які відбувалися з апаратом, включаючи режими роботи та можливі помилки.
  • ЛЕГЕНДАРНІ ПОМПИ CARPIGIANI
    Шестерінчаcті помпи CARPIGIANI змішують суміш з повітрям, роблять морозиво легким та ніжним, підвищуючи економічну привабливість бізнесу.
  • ЛІЧИЛЬНИК ВИДАНИХ ПОРЦІЙ
    Апарат дозволяє перевірити кількість порцій виданих за день і за весь період експлуатації апарата.
  • ОПТИМАЛЬНА ФОРМА ЦИЛІНДРУ
    Фризери CARPIGIANI мають вузький та довгий заморожуючий циліндр невеликого об’єму. Разом з великою холодильною потужністю фризера, це гарантує стабільну і постійну консистенцію морозива.
  • БЛОКУВАННЯ КЛАВІАТУРИ
    Для проведення мийки або у випадку роботи апарата по принципу самообслуговування, користувач може заблокувати клавіатуру для уникнення небажаних натискань кнопок.

 

Фризери для м'якого морозива

ВСІ
Настільні класичні
Фризери XVL
Класичні фризери TRE
Cамообслуговування
Настільні бюджетні

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Сверстюка, 13, оф. 907
    Київ, Україна, 02002

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: