Обладнання для виробництва морозива в ресторані

Існує дві схеми використання морозива в ресторані: як самостійний десерт і як складова інших блюд.

Морозиво як самостійний десерт

Саме в умовах ресторану шеф-кондитер може розкрити безкінечні можливості використання морозива. Незвичайні смаки, незвичайна форма подачі, оригінальні інгредієнти - все це простір для дивування та задовлення найвибагливіших клієнтів

Морозиво в гастрономії

Використання морозива як складового інших блюд - сучасний тренд європейської кухні. Морозиво виконує роль оригінального соусу. 

Нижче Ви можете побачити кілька зразків використання морозива в гастрономії в ресторані від нашого клієнта - ресторані авторського морозива GELARTY (м. Київ, Lavina Mall):

 

Обладнання для виробництва морозива в ресторані

 

 

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    Gelato в Україні
    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Верхня, 3,
    Київ, Україна, 01014

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: