Обладнання для виробництва морозива в ресторані

Якщо трохи заглянути в історію, ми побачимо, що морозиво починало свій шлях до нас із кухонь фараонів, королів та імператорів. В часи Відродження морозиво вже мали можливість куштувати дрібніші вельможі, але воно все ще залишалося одним з найдорожчих і найвишуканіших десертів. Минуло ще кілька століть і  морозиво стало доступним в дорогих вишуканих ресторанах Європи.

Найкращі кухарі і кондитери почали творити з ним дива: в морозиво додавали екзотичні спеції, фрукти і, навіть, квіти, комбінували різні смаки, додавали заморські інгредієнти, експериментували з формами и подачею.

Зараз морозиво стало доступним і недорогим продуктом, але воно залишається одним з найцікавіших і популярних матеріалів для експериментів і творчості кондитера.

 

Морозиво як самостійний десерт

В умовах ресторану кондитер може розкрити безкінечні можливості використання морозива. Незвичайні смаки, незвичайна форма подачі, оригінальні інгредієнти - все це простір для дивування та задовлення найвибагливіших клієнтів. Завдяки своїм особливостям морозиво дозволяє поєднувати в собі, мабуть, будь-які продукти. Морозиво зі смаком пива з хлібом? Будь-ласка! Морозиво зі смаком лаванди і трюфелю? Запросто (але дорого). Ну а смаки "груша з горгонзолою" чи "ваніль з бергамотом" давно вже перестали бути екзотикою.

 

Морозиво в гастрономії

Використання морозива як складового інших блюд - сучасний тренд європейської кухні. Морозиво виконує роль оригінального соусу. Уявіть собі морозиво-соус зі смаком лимону з чебрецем або сорбет зі смаком песто. Нижче можна побачити кілька зразків використання морозива в гастрономії одним з наших клієнтів - рестораном авторського морозива GELARTY (м. Київ, Lavina Mall):

 

Заморожені десерти: "monoporzioni", морозиво на паличці, торти з морозива...

Морозиво зручне тим, що може слугувати "матеріалом" для виготовлення складніших десертів. Такі десерти  прості у виготовленні і водночас можуть бути дуже вигідні для ресторану в економічному смислі. Їх зручно їсти і вони дуже фотогенічні...

 

 

Обладнання для виробництва морозива в ресторані

 

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Сверстюка, 13, оф. 907
    Київ, Україна, 02002

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: