Фризер з відділенням для зберігання готового морозива
Апарат призначений спеціально для рестораторів, які не встановлюють повнорозмірну вітрину з морозивом в залі, але хочуть доповнити меню справжнім італійським морозивом.
Завдяки використанню електронної системи контролю суміші, готувати морозиво в цьому апараті просто і швидко - приготування 2-3 кг морозива займе всього 15 хвилин: просто налийте суміш в верхній бункер, закрийте кришкою і активуйте цикл виробництва.
Коли морозиво буде готове, апарат повідомить про це звуковим сигналом.
Основні характеристики апарата:
- Фризер розрахований на використання в ресторанах
- Виробництво 2-3 кг морозива за один раз
- Повітряне охолодження (не потрібне підключення води)
- Регульована консистенція морозива
- Підставка для контейнера
- Охолоджуване відділення для зберігання 4 контейнерів з готовим морозивом
Практичність і простота дозволяють встановити фризер в уже існуючому ресторані - він має повітряну систему охолодження (не потрібне підведення води), підключається до звичайної електромережі 220В, встановлюється на коліщатка для полегшення переміщення по кухні, і, займає мінімум місця.
Апарат унікальний тим, що в нижній його частині знаходиться охолоджуване відділення для зберігання готового морозива. Відділення вміщує 4 контейнери, об'ємом 2,5 л кожен (входять в комплект поставки). Таким чином, Вам не потрібно займати дорогу площу у Вашому ресторані, встановлюючи вітрину або морозильну шафу. QUARTETTO не тільки приготує справжнє італійське морозиво або сорбет, але і буде зберігати його для Вас.
Технічні характеристики
МОДЕЛЬ | QUARTETTO |
Завантаження за раз | кг | 2-3 |
Температура в нижньому відділенні | - | -8°C...-15°C з 4 контейнерами по 3 кг морозива кожен |
Електропараметри | - | 2.1 кВт, 230В, 1ф, 50Гц |
Конденсатор | - | Водяний |
Габарити Ш x Г x В | см | 54 x 57 x 115 |
Вага нетто| кг | 115 |