Фризер Carpigiani Quartetto

Carpigiani Quartetto

Фризер з відділенням для зберігання готового морозива

Апарат призначений спеціально для рестораторів, які не встановлюють повнорозмірну вітрину з морозивом в залі, але хочуть доповнити меню справжнім італійським морозивом.

Завдяки використанню електронної системи контролю суміші, готувати морозиво в цьому апараті просто і швидко - приготування 2-3 кг морозива займе всього 15 хвилин: просто налийте суміш в верхній бункер, закрийте кришкою і активуйте цикл виробництва.
Коли морозиво буде готове, апарат повідомить про це звуковим сигналом.

Основні характеристики апарата:

  • Фризер розрахований на використання в ресторанах
  • Виробництво 2-3 кг морозива за один раз
  • Повітряне охолодження (не потрібне підключення води)
  • Регульована консистенція морозива
  • Підставка для контейнера
  • Охолоджуване відділення для зберігання 4 контейнерів з готовим морозивом

Практичність і простота дозволяють встановити фризер в уже існуючому ресторані - він має повітряну систему охолодження (не потрібне підведення води), підключається до звичайної електромережі 220В, встановлюється на коліщатка для полегшення переміщення по кухні, і, займає мінімум місця.

Апарат унікальний тим, що в нижній його частині знаходиться охолоджуване відділення для зберігання готового морозива. Відділення вміщує 4 контейнери, об'ємом 2,5 л кожен (входять в комплект поставки). Таким чином, Вам не потрібно займати дорогу площу у Вашому ресторані, встановлюючи вітрину або морозильну шафу. QUARTETTO не тільки приготує справжнє італійське морозиво або сорбет, але і буде зберігати його для Вас.

 

Технічні характеристики

МОДЕЛЬ QUARTETTO
Завантаження за раз | кг 2-3
Температура в нижньому відділенні | - -8°C...-15°C з 4 контейнерами по 3 кг морозива кожен
Електропараметри | - 2.1 кВт, 230В, 1ф, 50Гц
Конденсатор | - Водяний
Габарити Ш x Г x В | см 54 x 57 x 115
Вага нетто| кг 115
Download Now

File name: Quartetto-10-2016-EN-97037.pdf

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Сверстюка, 13, оф. 907
    Київ, Україна, 02002

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: