НОВИНИ

Як працює батч-фризер для джелато?

03 травня 2018

В цій статті пробуємо розібратися в тому, як влаштований батч-фризер - головний апарат у виробництві джелато.

Respiro Del Diavolo - найгостріше морозиво в світі

25 березня 2018

Найнебезпечніше джелато в світі можна спробувати в джелатерії Aldwich (Глазго, Штоландія): воно настільки гостре, що покупців просять підписати ...

24 березня - День джелато в Європі

24 березня 2018
Декларація Європейського парламенту від 5 липня 2012 р. про заснування ...

Психологія джелато: скажи яке морозиво ти любиш і я скажу...

26 червня 2018

Що керує нами при виборі джелато? Чому одного разу ми обираємо морозиво в вафельному ріжку, а іншого - в паперовій креманці? І врешті решт, які ...

Як зробити морозиво на паличці? Рішення від CCF

17 березня 2018

Короткий відео-ролик про процес виробництва морозива на паличці за допомогою апарату La Ghiacciola від компанії CCF (Італія).

Carpigiani Gelato University виповнюється 15 років

27 лютого 2018

Carpigiani Gelato University виповнюється 15 років!

Neutro, 'бази' та інші. Спроба класифікації виробників джелато

16 лютого 2018

Маємо визнати, що часи, коли слово "джелато" було синонімом натурального і смачного морозива, давно минули. 
Значна частина джелато, яке за...

Морозиво від The Frozen Forest

07 лютого 2018

Здається, перегони на тему "хто зробить оригінальніше морозиво" можна завершувати.

The Frozen Forest з Нью Йорку запустили лінійку джелат...

Як зробити дієтичне джелато? Нова технологія від Carpigiani

28 січня 2018

Компанія CARPIGIANI представила нову технологію Hard-O-Dynamic Adaptive, яка дозволяє фризерувати незбалансовані суміші: зовсім без додавання цу...

Революція в балансуванні рецептів джелато

09 січня 2018

Один з головних законів приготування джелато говорить, що для приготування морозива з хорошою консистенцією - кремовидного і приємного на дотик,...

Інсталяція: вітрина для морозива IFI Lunette

05 вересня 2018

Будете їхати до Києва 'житомирською трасою' - обов'язково завітайте в ЖК "Чайка" і спробуйте морозиво в Gelato Mamma.

Ми встановили там в...

Carpigiani Gelato University - що це таке?

23 листопада 2017

У Carpigiani Gelato University, Ви можете пройти курс навчання, щоб стати "Master Gelatiere" - майстром з приготування джелато.

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Сверстюка, 13, оф. 907
    Київ, Україна, 02002

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: