НОВИНИ

Інсталяція: обладнання для 'Морозиво Саша', Одеса

07 квітня 2020

Планування виробництва, поставка фризера Carpigiani і загальна підтримка проекту "Морозиво Саша" від Олександра Йоурза, м. Одеса

Безкоштовні відео-уроки від Carpigiani Gelato University

01 березня 2020

Відмінна можливість відкрити для себе світ джелато! З 2 по 6 березня Carpigiani Gelato University вийде в онлайн з серією відео-уроків про профе...

Інсталяція: морозиво джелато на Kyiv Food Market

25 вересня 2019

Сьогодні відкрився Kyiv Food Market - один з найбільш очікуваних і масштабних ресторанних проектів в Києві в 2019 році. Раді повідомити, що, окр...

Інсталяція: апарати шокової заморозки Techfrost

30 липня 2019

Поставка і монтаж потужних апаратів шокової заморозки TECHFROST. Робоча температура: -40°С. Місткість - до 15 противнів 600х400мм

Інсталяція: апарат для виробництва морозива на паличці

05 червня 2019

Поставка і монтаж апарата для виробництва морозива на паличці ("попсикл"). Продуктивність апарата - до 252 порцій морозива на годину.

Інсталяція: вітрина для морозива IFI Screen

15 квітня 2019

Поставка і монтаж вітрини для італійського морозива джелато IFI SCREEN, м. Ірпінь, парк Перемоги: 24 смаки морозива, довершений дизайн, відмінні...

Цукри в виробництві морозива: PAC, POD і глікемічний індекс

01 лютого 2019

Часто виробники і продавці джелато зустрічаються з такою проблемою. Є вітрина, заповнена морозивом різних смаків, і в ній спостерігається дивна ...

Як зробити веганське морозиво, морозиво без лактози?

09 листопада 2018

В 2018 році терміни «безлактозне морозиво», «веганське морозиво» чи «морозиво без цукру» були на слуху у всіх. Спробуємо розібратися як його роб...

Майстер клас Carpigiani Gelato University в Києві 26/10/2018

04 жовтня 2018

Реєстрація на майстер клас з приготування джелато та десертів на основі м'якого морозива Carpigiani Gelato University.

Інсталяція: відкрита кондитерська вітрина Bolarus Vertika

19 грудня 2017

Поставка і монтаж відкритої холодильної вітрини BOLARUS VERTIKA з прямим склом

Лимонний сорбет. Секрети від Angelo Grasso

16 липня 2018

Літня спека - саме час освіжитися лимонним сорбетом.
Пропонуємо вашій увазі рецепт відомого джелатерьє Angelo Grasso з його книги Sorbetti...

Катерина Власенко - переможниця Gelato Festival

16 серпня 2018

Катерина та Павло Власенко - переможці Gelato Festival Challenge 2018 в Польщі в номінації джелатерьє віком до 30 років. На конкурс вони предста...

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Сверстюка, 13, оф. 907
    Київ, Україна, 02002

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: