Планування виробництва, поставка фризера Carpigiani і загальна підтримка проекту "Морозиво Саша" від Олександра Йоурза, м. Одеса
Відмінна можливість відкрити для себе світ джелато! З 2 по 6 березня Carpigiani Gelato University вийде в онлайн з серією відео-уроків про профе...
Сьогодні відкрився Kyiv Food Market - один з найбільш очікуваних і масштабних ресторанних проектів в Києві в 2019 році. Раді повідомити, що, окр...
Поставка і монтаж потужних апаратів шокової заморозки TECHFROST. Робоча температура: -40°С. Місткість - до 15 противнів 600х400мм
Поставка і монтаж апарата для виробництва морозива на паличці ("попсикл"). Продуктивність апарата - до 252 порцій морозива на годину.
Поставка і монтаж вітрини для італійського морозива джелато IFI SCREEN, м. Ірпінь, парк Перемоги: 24 смаки морозива, довершений дизайн, відмінні...
Часто виробники і продавці джелато зустрічаються з такою проблемою. Є вітрина, заповнена морозивом різних смаків, і в ній спостерігається дивна ...
В 2018 році терміни «безлактозне морозиво», «веганське морозиво» чи «морозиво без цукру» були на слуху у всіх. Спробуємо розібратися як його роб...
Реєстрація на майстер клас з приготування джелато та десертів на основі м'якого морозива Carpigiani Gelato University.
Поставка і монтаж відкритої холодильної вітрини BOLARUS VERTIKA з прямим склом
Літня спека - саме час освіжитися лимонним сорбетом.
Пропонуємо вашій увазі рецепт відомого джелатерьє Angelo Grasso з його книги Sorbetti...
Катерина та Павло Власенко - переможці Gelato Festival Challenge 2018 в Польщі в номінації джелатерьє віком до 30 років. На конкурс вони предста...