НОВИНИ

ABC Gelato: Виробництво джелато крок за кроком

07 березня 2021

Відео від Carpigiani Gelato University, що коротко показує всі етапи виробництва італійського морозива gelato. Супроводжено субтитрами на україн...

Чотири традиції рецептур крафтового морозива

14 січня 2021

Кожен, хто починає цікавитися морозивом, знає, що воно буває дуже різне :) Завдяки своїм властивостям, морозиво допускає надзвичайно широкі варі...

Чи потрібно темперувати шоколад при роботі з морозивом?

01 січня 2021

Кожен кондитер знає, що темперування шоколаду робить його блискучим, крихким, дає йому вищу температуру плавлення. Але чи потрібно темперувати ш...

Інсталяція: фризери Carpigiani для м'якого морозива в KFC

20 грудня 2020

Результати співпраці з міжнародною мережею ресторанів швидкого харчування KFC: встановлені фризери Carpigiani 191 P SP та комбо-машини Carpigian...

Gelato Crystal: виробництво десертів з морозива

20 листопада 2020

Gelato Crystal - унікальна технологія доступна тільки в обладнанні Carpigiani, яка дозволяє розширити асортимент продукції, що виробляється в фр...

Інсталяція: обладнання для ЙоЙо Gelato Lab, Харків

24 вересня 2020

Встановили комплект обладнання для виробництва морозива джелато, а також вертикальні вітрини для морозива та прилавок поццетті в ЙОЙО GelatoLab,...

Веганське м'яке морозиво на вівсяному молоці

13 вересня 2020

Пробували робити м'яке морозиво без використання тваринних жирів. В склад увійшли вівсяне молоко, соєві вершки, цукор, виноградний цукор, оливко...

Інсталяція: виробництво морозива на паличці, Харків

19 травня 2020

Поставка обладнання для виробництва морозива на паличці (палета, попсикл) від FORTFRIO, консультації і загальна підтримка проекту, м.Харків.

Ми запустили сторінку в мережі Instagram

12 квітня 2020

Підписуйтеся на сторінку, лайкайте, шерьте і просто заглядайте час від часу :) 

Інсталяція: обладнання для 'Морозиво Саша', Одеса

07 квітня 2020

Планування виробництва, поставка фризера Carpigiani і загальна підтримка проекту...

Безкоштовні відео-уроки від Carpigiani Gelato University

01 березня 2020

Відмінна можливість відкрити для себе світ джелато! З 2 по 6 березня Carpigiani Gelato University вийде в онлайн з серією відео-уроків про профе...

Сторінка 1 із 4

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Сверстюка, 13, оф. 907
    Київ, Україна, 02002

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: