Кожен, хто починає цікавитися морозивом, знає, що воно буває дуже різне :)
Завдяки своїм властивостям, морозиво допускає надзвичайно широкі варіації в виборі та дозуванні інгредієнтів і, навіть, в технології виробництва. В різних частинах світу історично склалися різні традиційні способи виробництва морозива.
Кожен кондитер знає, що темперування шоколаду робить його блискучим, крихким, дає йому вищу температуру плавлення. Але чи потрібно темперувати шоколад якщо ми використовуємо його з морозивом - у вигляді топпінгу, глазурі чи шоколадних шматочків в "страчателлі"? Як не дивно, відповідь - ні, не потрібно. Спробуємо розібратися, чому.
Результати співпраці з міжнародною мережею ресторанів швидкого харчування KFC: встановлені фризери Carpigiani 191 P SP та комбо-машини Carpigiani K3 для виробництва м'якого морозива і молочних коктейлів:
Gelato Crystal - унікальна технологія доступна тільки в обладнанні Carpigiani, яка дозволяє розширити асортимент продукції, що виробляється в фризерах, полегшити виготовлення та підвищити якість заморожених десертів.
Встановили комплект обладнання для виробництва морозива джелато, а також вертикальні вітрини для морозива та прилавок поццетті в ЙОЙО GelatoLab, Харків.
Пробували робити м'яке морозиво без використання тваринних жирів. В склад увійшли вівсяне молоко, соєві вершки, цукор, виноградний цукор, оливкова олія, камедь ріжкового дерева.
Поставка обладнання для виробництва морозива на паличці FORTFRIO, консультації і загальна підтримка проекту, м.Харків.
Підписуйтеся на сторінку, лайкайте, шерьте і просто заглядайте час від часу :)
Планування виробництва, поставка фризера Carpigiani і загальна підтримка проекту "Морозиво Саша" від Олександра Йоурза, м. Одеса
Відмінна можливість відкрити для себе світ джелато! З 2 по 6 березня Carpigiani Gelato University вийде в онлайн з серією відео-уроків про професійне виробництво джелато та сорбетів.
Поставка і монтаж фризера Carpigiani і вітрини для морозива IFI Panorama Bellevue
Поставка і монтаж потужних апаратів шокової заморозки TECHFROST. Робоча температура: -40°С. Місткість - до 15 противнів 600х400мм