Від часів своєї появи і аж до початку 20 століття морозиво вироблялося в дуже малих кількостях, вручну, зі звичайних продуктів, які були під рук...
Довго планували, швидко доставили, дуже швидко запустили комплект для виробництва морозива для Саши Йорза - Yourz Galaxy Ice Cream, Одеса. Компл...
Наша компанія виграла тендер на поставку кондитерських вітрин для кількох об'єктів мережі HLBNY ("Хлібний"). Модель MIX від IFI забезпечує ефект...
Посередині Карпат, на Чорній Тисі є село Кваси, де роблять джелато по старовинним гуцульським рецептам.
Дивіться фоторепортаж про це місце...
Відео від Carpigiani Gelato University, що коротко показує всі етапи виробництва італійського морозива gelato. Супроводжено субтитрами на україн...
Кожен, хто починає цікавитися морозивом, знає, що воно буває дуже різне :) Завдяки своїм властивостям, морозиво допускає надзвичайно широкі варі...
Кожен кондитер знає, що темперування шоколаду робить його блискучим, крихким, дає йому вищу температуру плавлення. Але чи потрібно темперувати ш...
Результати співпраці з міжнародною мережею ресторанів швидкого харчування KFC: встановлені фризери Carpigiani 191 P SP та комбо-машини Carpigian...
Gelato Crystal - унікальна технологія доступна тільки в обладнанні Carpigiani, яка дозволяє розширити асортимент продукції, що виробляється в фр...
Встановили комплект обладнання для виробництва морозива джелато, а також вертикальні вітрини для морозива та прилавок поццетті в ЙОЙО GelatoLab,...
Пробували робити м'яке морозиво без використання тваринних жирів. В склад увійшли вівсяне молоко, соєві вершки, цукор, виноградний цукор, оливко...
Поставка обладнання для виробництва морозива на паличці (палета, попсикл) від FORTFRIO, консультації і загальна підтримка проекту, м.Харків.