НОВИНИ

Чотири традиції рецептур крафтового морозива

14 січня 2021

Кожен, хто починає цікавитися морозивом, знає, що воно буває дуже різне :)
Завдяки своїм властивостям, морозиво допускає надзвичайно широкі варіації в виборі та дозуванні інгредієнтів і, навіть, в технології виробництва. В різних частинах світу історично склалися різні традиційні способи виробництва морозива.

Чи потрібно темперувати шоколад при роботі з морозивом?

01 січня 2021

Кожен кондитер знає, що темперування шоколаду робить його блискучим, крихким, дає йому вищу температуру плавлення. Але чи потрібно темперувати шоколад якщо ми використовуємо його з морозивом - у вигляді топпінгу, глазурі чи шоколадних шматочків в "страчателлі"? Як не дивно, відповідь - ні, не потрібно. Спробуємо розібратися, чому.

Інсталяція: фризери Carpigiani для м'якого морозива в KFC

20 грудня 2020

Результати співпраці з міжнародною мережею ресторанів швидкого харчування KFC: встановлені фризери Carpigiani 191 P SP та комбо-машини Carpigiani K3 для виробництва м'якого морозива і молочних коктейлів:

Gelato Crystal: виробництво десертів з морозива

20 листопада 2020

Gelato Crystal - унікальна технологія доступна тільки в обладнанні Carpigiani, яка дозволяє розширити асортимент продукції, що виробляється в фризерах, полегшити виготовлення та підвищити якість заморожених десертів.  

Інсталяція: обладнання для ЙоЙо Gelato Lab, Харків

24 вересня 2020

Встановили комплект обладнання для виробництва морозива джелато, а також вертикальні вітрини для морозива та прилавок поццетті в ЙОЙО GelatoLab, Харків.

Веганське м'яке морозиво на вівсяному молоці

13 вересня 2020

Пробували робити м'яке морозиво без використання тваринних жирів. В склад увійшли вівсяне молоко, соєві вершки, цукор, виноградний цукор, оливкова олія, камедь ріжкового дерева.

Інсталяція: виробництво морозива на паличці, Харків

19 травня 2020

Поставка обладнання для виробництва морозива на паличці FORTFRIO, консультації і загальна підтримка проекту, м.Харків.

Ми запустили сторінку в мережі Instagram

12 квітня 2020

Підписуйтеся на сторінку, лайкайте, шерьте і просто заглядайте час від часу :) 

Інсталяція: обладнання для 'Морозиво Саша', Одеса

07 квітня 2020

Планування виробництва, поставка фризера Carpigiani і загальна підтримка проекту "Морозиво Саша" від Олександра Йоурза, м. Одеса

Безкоштовні відео-уроки від Carpigiani Gelato University

01 березня 2020

Відмінна можливість відкрити для себе світ джелато! З 2 по 6 березня Carpigiani Gelato University вийде в онлайн з серією відео-уроків про професійне виробництво джелато та сорбетів. 

Інсталяція: апарати шокової заморозки Techfrost

30 липня 2019

Поставка і монтаж потужних апаратів шокової заморозки TECHFROST. Робоча температура: -40°С. Місткість - до 15 противнів 600х400мм

Сторінка 1 із 4

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Сверстюка, 13, оф. 907
    Київ, Україна, 02002

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: