Апарат для виробництва заморожених десертів Carpigiani Mister Art

Carpigiani Mister Art

Лабораторія ідей! Апарат для виробництва м'якого морозива, заморожених десертів та морозива на паличці

В одному апараті зібраний цілий цех з виробництва морозива: у верхньому танку суміш пастеризується, в нижньому циліндрі - фризерується.

Суміш готується з натуральних інгредієнтів: молоко, вершки, цукор, подрібнені фрукти і т.п. Інгредієнти поміщаються в дисплей відповідно до вказівок на дисплеї.

Пастеризація при 65°C знищує шкідливі мікроорганізми в суміші. Потім, за допомогою патентованої Carpigiani помпи, суміш нагнітаєтся в заморожуючий циліндр.

Mister Art працює за принципом безперервності: кожен раз коли з циліндра видається певна суміш продукту, з танку в циліндр нагнітається така само кількість суміші яка відразу заморожується.

 

Технічні характеристики

МОДЕЛЬ MISTER ART
Електропараметри | 2.4 кВт, 400В, 3ф, 50Гц
Продуктивність за годину | коктейлів 300мл -
Продуктивність за годину | морозива 75г 270
Продуктивність за годину | морозива на паличці 85мл 320
Конденсатор | - Повітряний / Водяний
Вага нетто | кг 140
Ємність танка | л 12
Система подачі суміші | - Помпа
Габарити Ш x Г x В | см 50,5 x 75,5 x 83
Download Now

File name: MrArt_MrArtPlus_MasterStick_01_2017_EN_63937.pdf

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Сверстюка, 13, оф. 907
    Київ, Україна, 02002

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: