Апарат для збивання вершків Carpigiani Masterwip

Carpigiani Masterwip

Електронний настільний апарат для збивання вершків з 3-літровим танком, для професійного використання в джелатеріях та кондитерських, які потребують великої кількості вершків

Оснащений запатентованою Carpigiani помпою.

Електронна панель керування містить в собі кнопку увімкнення, цифровий термометр і перемикач режимів видачі - "вільна видача", програмована або безперервна.

Має можливість підключення педалі для керування апаратом.

Корпус з нержавіючої сталі.

 

Технічні характеристики

Модель MASTERWIP / G
Продуктивність за годину | кг 50
Продуктивність за годину | л 150
Ємність танка | л 3
Електропараметри 0.7 кВт, 230В, 50Гц, 1ф
Габарити (Д x Г x В) | мм 220 x 370 x 510
Вага нетто | кг 30
Download Now

File name: Montapanna_12_2016_EN_52137.pdf

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Сверстюка, 13, оф. 907
    Київ, Україна, 02002

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: