Універсальні апарати для виробництва джелато Carpigiani Maestro

Carpigiani Maestro

Універсальний апарат - дозволяє готувати морозиво, шоколад, топпінги, креми, йогурт і багато іншого

 

MAESTRO в джелатерії

В апараті Maestro процеси нагріву та охолодження відбуваються за допомогою чотирьох температурних контурів, які керуються електронною системою Hot-Cold-Dynamic®. В частині виробництва морозива Maestro володіє всіма можливостями фризерів Labotronic, найбільш популярного фризера для італійського морозива в світі.

MAESTRO в кондитерському і шоколадному цеху

Апарат Maestro увібрав в себе всі переваги і можливості "кремоварки" Carpigiani's Pastochef. Він незамінний для автоматизації виробництва кондитерських продуктів, які вимагають точного дотримання технологічного процесу, особливо підчас виробництва шоколаду.

Технічні характеристики

МОДЕЛЬ MAESTRO * HCD MAESTRO HE ** MAESTRO HE *** MAESTRO HE ****
Мін. завантаження за раз Slush | кг 2,0 3,5 5,0 6,5
Макс. завантаження за раз Slush | кг 4,0 7,5 10,5 13,0
Макс. завантаження за раз Topping| кг 6,0 9,0 10,0 12,0
Макс. завантаження за раз Topping| кг 3,0 4,5 6,0 7,5
Мін. завантаження за раз Cream | кг 3,0 4,5 6,0 7,5
Макс. завантаження за раз Cream | кг 6,0 9,0 12,5 15,0
Мін. завантаження за раз Chocolate | кг 2,5 5,0 7,5 10,0
Макс. завантаження за раз Chocolate | кг 5,0 10,0 12,5 15,0
Мін. завантаження за раз Yogurt | кг 2,6 3,0 5,0 7,0
Макс. завантаження за раз Yogurt | кг 6,0 10,0 12,0 14,0
Мін. завантаження за раз Crystal | кг   3,5 5,0 6,0
Макс. завантаження за раз Crystal | кг   7,5 10,5 13,0
Макс. завантаження за раз Gelato | кг 5,0 7,5 10,5 13,0
Мін. завантаження за раз Gelato | кг 1,5 1,5* 2,5* 3,5*
Макс. виробництво за раз Gelato | л 7,0 10,0 15,0 19,0
Мін. виробництво за раз Gelato | л 2,0 2,0 3,5 5,0
Двигун мішалки | Швидкостей 3 Multispeed Multispeed Multispeed
Конденсатор | - Водяний / Повітряний Водяний / Повітряний Водяний / Повітряний Водяний
Електропараметри | - 3,8 кВт, 380В 6,4 кВт, 380В 7,6 кВт, 380В 9,0 кВт, 380В
Габарити Ш x Г x В | см 50 x 65 x 140 52 x 65 x 140 52 x 65 x 140 52 x 65 x 140
Вага нетто | кг 240 280 320 350

 

Скачати каталог HCD

File name: Maestro-HCD-2017-EN-40827.pdf

Скачати каталог HE

File name: Maestro-HE-WF-01-2017-EN-45477.pdf

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    Gelato в Україні
    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Верхня, 3,
    Київ, Україна, 01014

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: