Фризер Carpigiani Labo 8 12 E

15 серп.

Carpigiani Labo 8 12 E

(0 голосів)
розмір шрифту

Найпопулярніша модель фризерів для використання в ресторані. Справжня "робоча конячка"!

Продуктивний і функціональний професійний фризер для італійського морозива.

Завдяки компактним габаритам, повітряному охолодженню та підключенню до мережі 230В ідельно підходить для установки в діючих ресторанах.

Перемикач режимів: Виробниутво / Видача / Стоп.

Автоматичний контроль консистенції морозива.

Мішалка з трьома лопастями.

 

Технічні характеристики

МОДЕЛЬ LABO 8 12 E
Електропараметри | - 2.2 кВт, 230В, 1ф, 50Гц
Продуктивність за годину | мін/макс 8 / 12
Мін. завантаження за раз | кг 2,5
Макс. завантаження за раз | кг 1,5
Конденсатор | - Повітряний
Вага нетто| кг 94
Габарити Ш x Г x В | см 36,5 x 71,5 x 66
Download Now

File name: LABO-8-12-E-10-2016-IT-EN-25287.pdf

Прочитано 405 разів Останнє редагування Середа, 04 вересня 2019 11:49

Прокоментувати:

Переконайтесь що Ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Сверстюка, 13, оф. 907
    Київ, Україна, 02002

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: