Фризер Carpigiani Labo 8 12 XPL P

Carpigiani Labo 8 12 XPL P

Найпопулярніша модель фризерів для ресторану - тепер з електронним керуванням. 

Продуктивний і функціональний ресторанний фризер для виробництва морозива джелато. Справжня "робоча конячка"! Завдяки компактним габаритам, повітряному охолодженню та підключенню до мережі 220В чудово підходить для установки у вже діючих кухнях.

П'ять програм виробництва: морозиво на основі молока; морозиво на основі води (сорбети); граніта; морозиво Crystal на основі молока; морозиво Crystal на основі води.

Автоматичний контроль консистенції морозива.

 

Технічні характеристики

МОДЕЛЬ LABO 8 12 XPL P
Електропараметри  2.2 кВт, 230В, 1ф, 50Гц
Продуктивність за годину | мін/макс 8 / 12
Завантаження за раз, мін. | кг 1,5
Завантаження за раз, макс. | кг 2,5
Конденсатор | - Повітряний
Вага нетто| кг 90
Габарити Ш x Г x В | см 36 x 55 x 74
Скачати каталог

File name: Labo_6_9_XPL_P_e_8_12_XPL_P_scheda_01_2019_EN_6_TR_LR_15187.pdf

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Сверстюка, 13, оф. 907
    Київ, Україна, 02002

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: