Фризер Carpigiani Labo 14 20 M

15 серп.

Carpigiani Labo 14 20 M

(0 голосів)
розмір шрифту

Надійний і потужний ресторанний фризер для італійського морозива з механічним керуванням

Перехідна модель від ресторанних фризерів до потужних апаратів для використання в повноцінній джелатерії

 

Механічне керування

Один з останніх на ринку професійний фризер з старим-добрим механічним керуванням. Непідвладний часу!

 

Технічні характеристики

МОДЕЛЬ LABO 14 20 M
Продуктивність за годину | кг 14 / 20
Електропараметри 2,0 /2,2 кВт, 400В, 3ф, 50Гц
Конденсатор | - Водяний
Вага нетто| кг 181
Габарити Ш x Г x В | см 44x73x128
Download Now

File name: Labo-14-20-M---Boil-5-IT-EN-09897.pdf

Прочитано 411 разів Останнє редагування Середа, 04 вересня 2019 11:48

Прокоментувати:

Переконайтесь що Ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Сверстюка, 13, оф. 907
    Київ, Україна, 02002

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: