
У цій категорії зібрані вітрини ISA які забезпечують максимально ефектну демонстрацію морозива і кондитерських виробів. На відміну від "промоційних" вітрин, продукція в них максимально наближена до відвідувача, вона привертає увагу навіть здалеку.
Крім того, професійні вітрини мають ряд технічних особливостей, які роблять роботу з ними зручною:
- Потужний холодильний агрегат і динамічна система охолодження роблять температуру у всьому обсязі вітрини однорідною
- Розморожування випарника організовано за принципом нагріву гарячим холодоагентом, що кардинально скорочує час розморожування
- У деяких моделях використовується холодильний контур з двома випарниками, що зводить коливання температури до мінімуму
- Скло з підігрівом запобігає утворенню конденсату
- Використання таких матеріалів, як нержавіюча сталь і скло великої товщини підвищує гігієну, сприяє тривалій експлуатації вітрин без змін зовнішнього вигляду
Для моделей SUPERCAPRI, KALEIDO, DIVA, STRATOS існує можливість вибору однієї з трьох систем циркуляції холодного повітря всередині вітрини. Різні системи призначені для різних способів викладки продукції.
Моделі ONESHOW і SUPERSHOW розраховані на використання прозорих контейнерів для морозива. Завдяки таким контейнерам, а також дзеркальним внутрішнім поверхням досягається максимальний огляд продукції в вітрині.
Більшість моделей може випускатися в виконанні Dual Temperature (опція), яке дозволять влітку використовувати вітрину для експозиції морозива, а взимку - для експозиції кондитерських виробів.