"Гібриди" - сучасний тренд в електроніці та автомобілебудуванні. Товари з цим статусом несуть своїм власниками більше цінності і розширюють можливості використання.
Тепер цей тренд дійшов і до індустрії морозива.
IFI Jolly - перша в історії гібридна вітрина для морозива: завдяки своїй інноваційній системі охолодження, вона забезпечує стабільну температуру в вітрині, навіть, підчас циклів розморожування.
Розморожування - технологічний цикл, який існує в роботі будь якої морозильної вітрини (окрім прилавків pozzetti). Підчас розморожування температура в вітрині різко піднімається і джелато зазнає температурного шоку.
Кожен цикл розморожування, яких може бути кілька на добу, вкорочує життя Вашому джелато і негативно позначається на його зовнішньому вигляді.
Все це НЕ стосується нової вітрини IFI Jolly, в якій підчас циклу розморожування, активується додаткове джерело холоду. Спеціальні вентилятори поширюють холод по всьому об'єму вітрини і температура всередині вітрини не змінюється. Це надзвичайно позитивно впливає на термін зберігання морозива та його зовнішній вигляд.
Marc Sadler - дизайнер, що займався зовнішнім виглядом вітрини, додав до неї ще одну "фішку": нижня частина вітрини стала практичною та функціональною. Вона виготовлена з сірого ротаформованого моноблоку і завдяки своїм властивостям гасить вібрації та шум від холодильного агрегата, роблячи роботу і перебування поряд з нею комфортним.
Серед інших переваг вітрини можна згадати:
- Компактні розміри (глибина всього 998мм);
- LED-підсвічування в формі рамки;
- Коліщата для полегшення переміщення;
- Система HCS, яка підраховує час протягом якого вітрина була відкрита і активує розморожування тільки за реальної потреби в цьому.