Технологія Gelato Crystal

20 лист.

Gelato Crystal: виробництво десертів з морозива

Gelato Crystal - унікальна технологія доступна тільки в обладнанні Carpigiani, яка дозволяє розширити асортимент продукції, що виробляється в фризерах, полегшити виготовлення та підвищити якість заморожених десертів.  

Під час роботи на цій програмі фризер декілька разів доводить консистенцію морозива до заданої, а потім понижує її швидким обертанням мішалки. В результаті це дозволяє отримати напівгусту суміш значно насичену повітрям. Таку суміш зливають з фризера і використовують для наповнення різноманітних форм для тортів з морозива, заморожених десертів та морозива в банках.

Для виробництва заморожених десертів і тортів з морозива

Завдяки напіврідкій консистенції заповнення форм відбувається швидко і без утворення пустот всередині. Після заморозки в апараті шокової заморозки, ви отримуєте заморожений десерт з «overrun» до 50% (об’єм морозива збільшується до 50%). Торти приготовані з такої суміші залишаються м’якими при температурі -18˚С без зміни рецептури!

 

Для виробництва морозива в банках

Програми CRYSTAL використовуються для швидкого наповнення морозива в банках «take away». Наповнення може відбуватися зі звичайних дверцят або зі спеціальних дверцят з дозатором. Дверцята з дозатором – опція, яка по замовчуванню з апаратом не поставляється. Після заморозки в апараті шокової заморозки, морозиво має легку і ніжну консистенцію завдяки «overrun» до 50%.

Відео-презентації технології

 

Програми CRYSTAL доступні в моделях Labotronic HE, Maestro HE, Ready та в усіх ресторанних фризерах CARPIGIANI.

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Сверстюка, 13, оф. 907
    Київ, Україна, 02002

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: