Обладнання для виробництва італійського морозива джелато

Італійське морозиво Gelato

Gelato - у всьому світі так називають морозиво, приготоване, згідно рецептів і правил, що склалися в Італії.
Чим воно відрізняється від звичного для нас морозива?
Перш за все, складом, способом приготування і, що важливо, культурою споживання.

В Італії морозиво - не просто смачний десерт, а самостійний продукт, що займає важливе місце в раціоні людей різного віку. Італійське морозиво може бути фруктовим або молочним; у формі кульок або в складі складних десертів, може подаватися у вафельному ріжку або в креманці.

А кількість смаків gelato обмежена лише фантазією майстра, який його робить!

Cклад різних видів морозива

  Gelato, «італійське» морозиво М'яке, «американське» морозиво Фабричне загартоване морозиво
Вміст жирів: 4-8% 10-30%  
Вміст цукрів: 14-30% 10-15%  
Збитість (% повітря): до 40% до 80% до 100%
Температура подачі: - 14 ° С - 8 °С - 16 °С
Використовувані інгредієнти: Велика кількість свіжих фруктів, натуральних інгредієнтів Велика кількість вершків, яєць, інших жирів. Велика кількість консервантів, штучних барвників

Виробництво gelato

Для виробництва використовується комплект з фризера і пастеризатора . Фризер - серце цеху з виробництва морозива (лабораторії з виробництва морозива). Ми пропонуємо Вашій увазі широкий асортимент фризерів різного класу: фризери LABOTRONIC і LABO , а також універсальні апарати MAESTRO від світового лідера в галузі обладнання для приготування італійського морозива gelato - компанії CARPIGIANI.

У разі виникнення потреби у збільшенні продуктивності комплекту, в цикл виробництва можна додати дозрівач . Всі інгредієнти розмішується міксером. Після приготування морозиво розфасовується в контейнери, загартовується в апараті шокової заморозки і продається з вітрини . Зберігати тверде, вагове, італійського морозиво джелато (gelato) потрібно в морозильних шафах для зберігання морозива.

Наша компанія надасть Вам повну підтримку у відкритті кафе-джелатерії, починаючи від консультацій і складення технологічної схеми виробництва, і закінчуючи підключенням і наладкою устаткування.

 

Обланання CARPIGIANI для виробництва gelato

 

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    Gelato в Україні
    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Верхня, 3,
    Київ, Україна, 01014

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: