Апарат для приготування сирів Carpigiani CheeseMaster

Carpigiani CheeseMaster

Cheesemaster - це апарат для виготовлення всіх видів сирів.
З цим апаратом всі виробничі процеси стають легкими і безпечними, а контроль за якістю сирів - простим.
CARPIGIANI Cheesemaster допоможе організувати виробництво сирів  максимально просто.
 
Апарат може бути цікавим для:
  • Молочних фермерських господарств
  • Молодих підприємців
  • Сирних та м'ясних магазинів 
  • Маслобоєн
  • Ресторанів
  • Агротуризму

 

Технічні характеристики

Модель CHEESEMASTER 60
Мінімальна ємність танка, л 15
Максимальна ємність танка, л 60
Кількість швидкостей  5
Конденсатора Водяний
Електропараметри, кВт 7,0 кВт, 400В
Габарити, ШхГхВ, см 35 x 86 x 103
Вага нетто, кг 162
 

Download Now

File name: Cheesemaster-09-2017-EN-49807.pdf

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Сверстюка, 13, оф. 907
    Київ, Україна, 02002

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: