Інсталяція: фризер Carpigiani Ready 14/20 для Джелато Гуцулато



Інсталяція: фризер Carpigiani Ready 14/20 для Джелато Гуцулато

Посередині Карпат, на Чорній Тисі є село Кваси, де роблять джелато по старовинним гуцульським рецептам.
Дивіться фоторепортаж про це місце, до якого не можна лишитись байдужим.

В кадрі опинилися морозиво зі свіжого козиного молока, сорбет з пива, джелато з білими грибами та сорбет з полуниць і афин.
А також наш потужний малюк - фризер Carpigiani Ready 14/20, опційно обладнаний водяним охолодженням та вбудованим душем для миття.

В апараті виконується пастеризація, дозрівання та фризерування, а 4 кг завантаження за раз достатньо для роботи зі стандартними "вузькими" контейнерами для морозива.

 

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Сверстюка, 13, оф. 907
    Київ, Україна, 02002

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: