Веганське м'яке морозиво на вівсяному молоці

13 вер.

Веганське м'яке морозиво на вівсяному молоці

Пробували робити м'яке морозиво без використання тваринних жирів. В склад морозива увійшли вівсяне молоко, соєві вершки, цукор, виноградний цукор, оливкова олія, камедь ріжкового дерева.

 

Для приготування морозива використали фризер для м'якого морозива Carpigiani 161 GSP:

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Сверстюка, 13, оф. 907
    Київ, Україна, 02002

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: