Майстер клас Carpigiani Gelato University в Києві 26/10/2018

04 жовт.

Майстер клас Carpigiani Gelato University в Києві 26/10/2018

Реєстрація на майстер клас з приготування джелато та десертів на основі м'якого морозива Carpigiani Gelato University.

В програмі майстер-класу:

  • Загальна інформація про джелато та сорбети
  • Приготування бази для виробництва джелато
  • Приготування бази для виробництва сорбетів
  • Виробництво джелато та сорбетів
  • Використання бази для джелато для виробництва м'якого морозива
  • Виробництво фруктових топпінгів "з нуля"
  • Виробництво м'якого морозива
  • Виробництво десертів monoporzioni на основі м'якого морозива

Підчас майстер-класу буде використовуватися обладнання CARPIGIANI універсальний апарат Maestro * HCD, пастеризатор Pastomaster 60 XPL P та фризер для м'якого морозива 161 GSP.

Проводить майстер клас маестро Luciano Ferrari.
Лучіано працює в бізнесі заморожених десертів близько 30 років: мав власну джелатерію, керував оптовим бізнесом з продажу джелато, він автор книги "Gelato and Gourmet Frozen Desserts - A Professional Learning Guide".
Сьогодні Лучіано - технічний директор Carpigiani Gelato University, самої відомої школи в області морозива.

Місце проведення: Київська Міжнародна Кулінарна Академія (м. Київ, вул. Нововокзальна 2, БЦ  Mary Kay)
Дата і час початку майстер класу: 26 жовтня 2018 р., 10:00
Тривалість майстер-класу: 5-6 годин
Вартість участі: 1000 грн.

Кількість місць обмежена!
Контакти для довідок: +38 067 244 1109, info@carpigiani.com.ua

Прокоментувати:

Переконайтесь що Ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    Gelato в Україні
    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Верхня, 3,
    Київ, Україна, 01014

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: