Respiro Del Diavolo - найгостріше морозиво в світі

25 бер.

Respiro Del Diavolo - найгостріше морозиво в світі

Найнебезпечніше джелато в світі можна спробувати в джелатерії Aldwich (Глазго, Штоландія): воно настільки гостре, що покупців просять підписати документ-відмову від претензій за можливі наслідки.

Морозиво розробили взимку 2018 року до дня Святого Валентина і назвали "Respiro Del Diavolo" тобто "Подих диявла". Щоб спробувати його, Вам має виповнитися 18 років і Ви маєте підписати попередження з відмовою від претензій. Попередження говорить, що споживання цього морозива може створити ризик травмування, захворювання і, навіть, "втрати життя".  Гострота цього джелато сягає фантастичних 1 569 300 балів за шкалою Сковіль, якою вимірюють гостроту перців. Це означає, що воно в 500 разів гостріше, ніж соус Табаско.

Власники джелатерії тримають в секреті рецепт морозива, але кажуть, що воно виготовляється щодня, в основному з локальних продуктів, а деякі інгредієнти імпортуються з Італії. І додають: "Наша джелатерія - єдине місце в Шотландії, де можна спробувати таке морозиво. Але люди у нас люблять гостру їжу, тому у нас великі очікування щодо його майбутнього..."

"...Ми витратили деякий час, щоб пояснити місцевим контролюючим органам, що цей термоядерний вибух у вашому роті - це теж морозиво. Тому вони були дуже раді, коли ми запровадили підписання відмови від претензій. Ми вдягаємо захисні рукавички, коли готуємо це морозиво: перці чілі можуть мати вплив на шкіру, особливо від тривалих контактів...

...Ми продаємо це джелато по нашій стандартній ціні - £2 (близько 73 гривень) за порцію в креманці або £1.90 (близько 69 гривень) за порцію в ріжку. В ньому нема ніяких надзвичайних інгредієнтів, щоб встановлювати за нього вищу ціну. Ми не бачимо чому наші покупці мають переплачувати за нього..."

А ми додамо, що, судячи з відео на сторінці джелатерії, виготовляється це джелато в фризерах Carpigiani Labo

Хороший вибір!  

Прокоментувати:

Переконайтесь що Ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    Gelato в Україні
    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Верхня, 3,
    Київ, Україна, 01014

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: