24 березня - День джелато в Європі

24 бер.

24 березня - День джелато в Європі

Декларація Європейського парламенту від 5 липня 2012 р. про заснування Європейського дня Gelato.
 
Європейський парламент, з огляду на пункт 123 своїх Процедурних правил,
  1. враховуючи, що законодавство ЄС все більше спрямоване на підвищення якості продуктів харчування та всіх свіжих молочних продуктів, джелато є досконалим продуктом з точки зору якості та безпечності харчових продуктів...,
  2. враховуючи, що споживачі все частіше обирають здорові, поживні та смачні продукти харчування, вироблені за традиційними методами, які не завдають шкоди навколишньому середовищу,
  3. оскільки в ґалузі безпосередньо зайнято близько 300 000, працівників, переважно молодих, а в Європі працює близько 50 000 джелатерій, а споживання морозива все більш втрачає сезонний характер, внаслідок чого річний оборот ґалузі становить сотні мільйонів євро, 
1. Закликає держав-членів підтримувати виробництво джелато - високоякісного продукту, завядки якому економіка має можливість до оздоровлення з огляду на існуючі труднощі в молочній та інших ґалузях;
2. Засновує Європейський День Джелато, який відзначатиметься щороку 24 березня, щоб сприяти просуванню цього продукту та розвитку гастрономічних традицій ґалузі;
 
5 липня 2012 р. - Страсбург

 

Прокоментувати:

Переконайтесь що Ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    Gelato в Україні
    вул. Верхня, 3,
    Київ, Україна, 01014

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: