Як зробити морозиво на паличці? Рішення від CCF

17 бер.

Як зробити морозиво на паличці? Рішення від CCF

Короткий відео-ролик про процес виробництва морозива на паличці за допомогою апарату La Ghiacciola від компанії CCF (Італія).

Виробництво морозива на основі молока

  • Змішуємо всі інгредієнти у відрі.
  • Ретельно перемішуємо за допомогою погружного міксера.
  • Ставимо в холодильну шафу на 6 годин. Там відбувається процес статичного дозрівання.
  • Переливаємо суміш в дозатор (йде в комплекті з апаратом).
  • За допомогою дозатора наливаємо суміш у форми.
  • Готуємо тримач паличок: вставляємо в нього палички і опускаємо в форми з сумішшю.
  • Активуємо цикл виробництва морозива апарату La Ghiacciola
  • Через 13-14 хвилин апарат подасть звуковий сигнал про готовність морозива.
  • Розміщуємо його на 5 хвилин в апарат DRIER S / 2 для просушування.
     

Виробництво морозива двох смаків: сорбет з манго із наповнювачем:

  • Поміщаємо в відро нарізаний манго, цукор і воду.
  • Ретельно подрібнюємо і перемішуємо за допомогою погружного міксера.
  • Переливаємо суміш в дозатор (йде в комплекті з апаратом).
  • За допомогою дозатора наливаємо суміш у форми.
  • Активуємо спеціальний короткий цикл виробництва морозива в апараті La Ghiacciola.
  • Через 2 хвилини апарат подасть звуковий сигнал про необхідність додавання наступного смаку.
  • За допомогою відсмоктувальної помпи (поставляється в комплекті з апаратом) відсмоктуємо рідку частину суміші.
  • Наливаємо в форми суміш з другим смаком морозива (наповнювачем).
  • Готуємо тримач паличок: вставляємо в нього палички і опускаємо в форми з сумішшю.
  • Активуємо продовження циклу виробництва морозива.
  • Через 12 хвилин апарат подасть звуковий сигнал про готовність морозива.

Прокоментувати:

Переконайтесь що Ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    Gelato в Україні
    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Верхня, 3,
    Київ, Україна, 01014

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: