Фризери для м'якого морозива Carpigiani 161 T G SP

Carpigiani 161 T G SP

Удосконалена версія 161 моделі: прямий привід мішалки, класичний вузол видачі, оновлена система подачі суміші в циліндр, підвищена потужність холодильного контуру

Компактність

Ідеальне рішення для закладів з обмеженою площею. Доступний спосіб розширити меню ресторана чи кафе смачним морозивом або замороженим йогуртом.

Пастеризація

Пастеризація автоматично запускається кожної ночі і служить для підтримання високої гігієни суміші. Завдяки цій функції мити апарат можна один раз на 14/42 днів. 

Прямий привід мішалки

Прямий привід двигуна мішалки (технологія Direct Drive) відзначається низьким рівнем шуму, тепловиділення, надійністю і ефективністю. Жодних редукторів і ремінних передач! Апарат автоматично  змінює швидкість обертання мішалки в різних режимах роботи:

  • низька швидкість в режимі зберігання;
  • середня швидкість в режимах мийки і пастеризації
  • середня/висока швидкість в режимі виробництва (автоматична зміна).

Зміна швидкості обертання мішалки підвищує термін служби шкребків мішалки і всіх рухомих деталей привода.

Гравітаційний клапан

Насичення суміші повітрям відбувається під впливом гравітації. Для цього служить стандартний клапан Carpigiani, який забезпечує насичення суміші повітрям 35….55%

Мийка з підігрівом

Функція підігріву циліндра дозволяє швидко розморожувати морозиво, що робить процес мийки легким і швидким.

Особливості

Мішалка в охолоджуючому танку має дві швидкості, які автоматично змінюються залежно від температури суміші в танку: висока швидкість обертання вмикається коли суміш холодна і густа. 

Оператор може змінювати режими роботи вентилятора холодильного конденсатора: "стандартний" - для низького шуму; "максимальна ефективність" - для максимальної продуктивності апарата; або вибрати швидкість вентилятора вручну.

Ручка видачі має з функцією автоматичного закривання: оператору непотрібно докладати зусиль, щоб закрити кран після виданої порції.

Комплектація

В комплекті одна насадка для класичної форми видачі морозива та набір запасних прокладок і інструментів для обслуговування апарата. Як опція доступні змінні насадки для різних форм видачі морозива.

Технічні характеристики

МОДЕЛЬ 161 T G SP
Система подачі суміші | - Гравітаційний клапан
Продуктивність на годину | кг 15
Об'єм танка | л 5
Конденсатор | - Повітряний
Продуктивність за годину | порцій 75г 200
Кількість смаків | - 1
Електропараметри | - 2,3 кВт, 230В, 1ф, 50Гц
Вага нетто | кг 95
Габарити Ш x Г x В | см 32 x 80 x 85

 

Скачати каталог

File name: 161-T-G-SP-Chain-Solution-09-2020_EN_LR.pdf

  • Обладнання для виробництва морозива: фризери, пастеризатори, дозрівачі CARPIGIANI.
  • Допоміжне обладнання для виробництва італійського морозива джелато gelato, м'якого морозива soft, морозива на паличці stick, фрозен йогурт
  • Все для оснащення джелатерії: вітрини для морозива, кондитерські вітрини, вітрини для шоколаду виробництва IFI та ISA (Італія), Bolarus (Польща)
  • Комерційне холодильне обладнання

КОНТАКТИ

  • Адреса:

    ТОВ "ХОЛОД"
    вул. Сверстюка, 13, оф. 907
    Київ, Україна, 02002

  • Зв'язок:

    +38 044 465 5543
    +38 067 244 1109
    info[a]carpigiani.com.ua

  • Ми в мережі: